Al na mijn eerste bezoek aan Rio de Janeiro in 2003 had ik bedacht dat we Instituto Central do Povo constructief moesten gaan helpen.
In dit rijke Nederland moest het mogelijk zijn om een kleine stichting op te richten om door middel van kleine projecten ICP financieel te ondersteunen.
Projecten die we samen met ICP zouden gaan initiŽren, zij hebben immers de expertise in huis en wij de mogelijkheid om geld voor ze in te zamelen.

In 2004 had ik via een kleine inzamelingsactie 30 matrassen voor de meiden van het opvangtehuis Casa Lar Meninas kunnen kopen en in januari 2006 konden 300 kinderen op kamp dankzij een financiŽle bijdrage van Ä 2.000,- door DPA Flex, maar het was nog te vrijblijvend.

Daarom heb ik samen met Colleen Jansen (voorzitster) en Gilbert Verwij (penningmeester) stichting Way to ICP opgericht. Op 3 maart 2006 zat het voltallige bestuur bij de notaris en was de oprichting een feit!
We konden aan de slag! Met mond op mond reclame hebben we de eerste stappen gezet, en sinds mei van dit jaar is ook de website www.waytoicp.com in de lucht, maar niet nadat we via Raoul Postel van Postelontwerpen een prachtig logo geschonken hebben gekregen en met behulp van Marcel Henskens van de OFC group met het bouwen van de website.

Ik nodig u graag uit om via het logo van stichting Way to ICP een bezoekje aan de website te brengen!