a manha, a manha, morgen is er weer een dag... (02-12-2003)

Hoi!

Weer ff zo'n weekly update, en wat voor een week!
Nadat ik anderhalve week geleden mijn plan had gelanceerd, kreeg ik leuke reacties binnen en kon d.m.v. de financiële bijdragen van een aantal van jullie het project van start gaan.
We zouden maandag verf gaan kopen...zouden, want Davi had t zo druk dat t morgen werd, zo hadden we afgesproken.
Dinsdagmorgen... Davi had t zo druk dat we het woensdag zouden doen....
Woensdag...u raadt t al hé...
En toen donderdagmorgen Davi weer ging vertellen dat ie vandaag geen tijd had, werd ik ff heel boos....
Ik ben hier niet gekomen om de hele dag niets te doen!

Als we de aula af willen hebben op 17 december (er is dan een kerstfeest) mottu we toch wel een keer de verf gaan kopen.
Nou de verf zijn we gaan kopen!

Vrijdag voor t eerst echt aan de slag, en na een heeeeeel regenachtig weekend maandag weer verder.
3 dagen me het snot voor de ogen gewerkt, maar t geeft wel voldoening (zit nu ff in de pcruimte met airco om af te koelen en dat is heel hard nodig). Als ik thuis ben ga ik vast niet mijn huis ook nog eens schilderen, maar dat terzijde.

De Golfbreker zou afgelopen woensdag mij bellen, zodat ik liveverslag kon doen van mijn belevenissen alhier, maar helaas door technische onvolkomenheden in het internet hier, hebben een paar mailtjes de afzender niet bereikt. Aankomende woensdag (3-12) om ca 12:30 een herkansing.

Weinig nieuws dus de afgelopen week, maar ik heb wel geleerd dat de Hollandse organisatie hier dus ECHT NIET van toepassing is, dat je geduld moet hebben, en nadat je nog eens geduld hebt getoond mag je best zo af en toe laten weten dat je het er niet mee eens bent...

Of we met de financiële bijdragen tot nu toe en de tijd die ik hier nog zit alle klaslokalen kunnen schilderen weet ik niet, maar dat zien we morgen wel of zo...(inderdaad: A MANHA!)

Gegroet vanuit een regenachtig maar heel warm Niteroi!

Tim

PS: 3-12 om 12:30 uur liveverslag van mijn belevenissen, HERHALING om 18:30.
www.golfbreker.nl of via de kabel FM 97.8